نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم

گزارش بلومبرگ از نحوه خروج بشار اسد از سوریه

گزارش بلومبرگ از نحوه خروج بشار اسد از سوریه یک رسانه آمریکایی گزارش داد ماموران اطلاعاتی روسیه خروج بشار اسد از سوریه را سازماندهی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 11
کد خبر: ۲۶۵۴۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه «بلومبرگ» آمریکا گزارش داد یک منبع مطلع نزدیک به کرملین گفته است «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه خواستار توضیح مقامات شده درباره اینکه چرا سرویس اطلاعاتی کشورش تهدید فزاینده علیه حکومت «بشار اسد»، رئیس جمهور سابق سوریه را تا زمانی که دیگر خیلی دیر شده بود تشخیص نداد.

در این گزارش تصریح شد سه منبع مطلع به وضعیت که خواستار فاش نشدن نامشان به خاطر حساسیت موضوع شدند گفته‌اند روسیه بشار اسد را متقاعد کرد که در جنگ با گروه‌های مسلح رهبری شده توسط شبه نظامیان «هیات تحریر الشام» شکست خواهد خورد و به او و خانواده‌اش پیشنهاد کرد که فورا سوریه را ترک کنند.

دو منبع تصریح کردند ماموران اطلاعاتی روسیه خروج بشار اسد از سوریه را سازماندهی کرده و او را از طریق پایگاه هوایی روسیه در سوریه، خارج کردند. یکی از این منابع تصریح کرد که فرستنده مخابراتی این هواپیما برای آنکه رهگیری نشود خاموش شد.

به نوشته بلومبرگ، ساعاتی بعد از آنکه بشار اسد سوریه را ترک کرد، گروه‌های مخالف شبه‌نظامی بر دمشق تسلط پیدا کردند.

«روسلان پوخوف»، رئیس مرکز تحلیل استراتژی‌ها و تکنولوژی‌ها در مسکو که یک اندیشکده مختص به امور دفاعی و امنیتی است گفت این اقدام روسیه «یک کنترل آسیب» و «بسیار منطقی» بود.

یکی از منابع مورد استناد رسانه آمریکایی گفت روسیه در ابتدای عملیات‌های اخیر شبه‌نظامیان در نقاط مختلف سوریه مواضع آنها را بمباران کرده تا پیشروی‌های آنها را دفع و نیرو‌های ارتش سوریه را تقویت کند، اما بعد از آنکه شبه‌نظامیان مخالف بشار اسد در مواجهه با مقاومتی کم ابتدا شهر حلب و بعد شهر‌های حماه و حمص را تصرف کردند روسیه نتیجه گرفت که نمی‌تواند از حکومت سوریه محافظت کند.

وزارت امور خارجه روسیه روز یکشنبه گذشته اعلام کرد بشار اسد از ریاست جمهوری کناره‌گیری و کشورش را به مقصد روسیه ترک کرده و اضافه کرد که مسکو «با همه گروه‌های مخالف سوری در تماس است.» / ایسنا

کلمات کلیدی: بشار اسد سوریه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار